CEREKARAMA OH HARAM FULL MOVIE

Show posts by this member only Post 2. Malay dramas from 20 years ago compared to today has absolutely no difference at all, other than now there’re more awek without hijab and more peluk2 scene. Who is the guy, kinda hensem lol. Lagi satu, majoriti drama Melayu kalau bukan cerita orang kaya koperat, mesti pasal orang kampung gila miskin. This guy who went on to marry a second wife suraya. Kedah Khap Khoun Khap 4K. Bagi aku, yang penting ‘feel’.

The ‘bater Debater Group: Show posts by this member only Post 3. Show posts by this member only IPv6 Post Penerbit, pengarah dan penulis skrip sekarang tidak malukah kepada kemampuan orang sebelum ini menghasilkan drama yang baik? Janji minum air fresh oren di hotel utk melambangkan kemewahan. Elok famous satu dunia. Taman Melawati, Kuala Lumpur. X boleh ke thriller ke theme bomba ke polis ke, saham ke..

Tapi aku tak setuju yang setiap drama harus ada ‘moral’. Kennotlater NGO say haram ituharam sanapengaruh yahudi. Then in the ending he recovered and became a better person. Look at all my stars!! Drama Melayu semua sampah! Stesen televisyen pula sangat materialistik, drama haprak pun disiarkan kalau menguntungkan. I omvie be so bitter if that’s the way it has been since I was born. Cerekaraa playing golf under the sun with a tie on, wah genius. Land where cultural lag mistaken for renaissance.

  SRI ANJANEYAM MOVIE STILLS

Drama-drama begini sangat memalukan.

Drama ini menjadi hebat kerana ia membawa pemikiran besar. Hardcore Casual Gamer Group: Dalam drama ini Allahyarham Harun Salim Bachik memberikan lakonan yang cereksrama. Mar 29 Memalukan orang Melayu yang dunia korporatnya hanya bercinta, cemburu, iri hati, mak bapa yang kaya tapi dungu.

Oh Haram Full Movie | TV-Movie-Radio Online

Show posts by this member only Post 6. Sepatutnya mereka menyesal dan menghantuk kepala ke dinding kerana menghasilkan drama-drama memalukan bangsa. Tapi mereka ini mana ada rasa malu, berbangga adalah. Nampak sgt aku tak layan drama melayu skg. Back then, they had way more effort in offering a variety of storytelling styles and subjects. Meloya dengan judul drama kita. Drama sekarang harsm macam belon.

Show posts by this member only Post 8.

haram oh haram full drama

Cerita-cerita mengenai orang-orang ‘middle-class’ sikit sangat. One where this corrupt rich guy named Ikram had an accident and hurt his brain. The ‘bater Debater Group: Korean drama pun macam tu. Then had the mentality of a 5 year old child. Tak ada maknanya kemajuan teknologi pembikinan drama kalau pemikiran penerbit, pengarah dan penulis skrip lapuk dan jumud.

Show posts by this member only Post 2. Show posts by this member only IPv6 Post 5.

Drama Melayu semua sampah!

Aku setuju yang drama Melayu sekarang memang majoriti sampah. Malay dramas from 20 years ago compared to today has absolutely no difference at all, other than now there’re more awek without hijab and more peluk2 scene. Penerbit, pengarah dan penulis skrip sekarang tidak malukah kepada kemampuan orang sebelum ini menghasilkan drama yang baik? Taiwan, Korean drama all sama je Show posts by this member only Post 9.

  BILLO BABLU AUR BHAIYYA EPISODE 12

Watak guru dalam drama ini diangkat daripada seorang guru yang pernah bertugas di kampung itu. Rull only remember 2: Show posts by this member only IPv6 Post Who is the guy, kinda hensem lol. Kedah Khap Khoun Khap 4K.

Kepayahan berada di sekelilingnya.

Di dunia baharu, dia berdepan dengan anak bangsa yang menagih kemajuan dan pendidikan. I’m the purebred with aristocratic pedigree Group: Ada jugak orang lain yang ingat kat cerita Cikgu Limau Kasturi tu Siti percaya drama begini langsung tidak membina iltizam orang Melayu untuk kaya.

Barulah penonton boleh kaitkan diri depa dengan apa yang depa nampak kat skrin. Benarkah orang korporat Melayu dungu macam dalam drama Melayu?